ADMA

Znane so TOP 3 finalistke izbora ADMA odličnost leta 2024!

Priznanje ADMA odličnost leta je prestižno priznanje, s katerim želimo izpostaviti uspešne in perspektivne posameznike, ki delujejo na področju podpore menedžmentu, posameznike, ki gradijo in povezujejo odnose na ravni celotne organizacije ter vse tiste, ki z učinkovito podporo pomembno prispevajo k uspešnosti organizacije, v kateri delujejo.

Na letošnjem Kongresu ADMA, ki bo med 23. in 25. majem 2024 v Portorožu, bomo razglasili dobitnika, oziroma dobitnico tega prestižnega naziva. Po pregledu prijav pa je komisija že razglasila top 3 finalistke izbora!

To so Anja Borovinšek (samostojna strokovna sodelavka v Dokumentaciji farmacevtskega razvoja, Krka, d. d.), Damjana Jagodic (Asistentka generalnega direktorja, Geberit prodaja, d.o.o.) in Martina Škerget (Asistentka direktorja, Farmtech d.o.o.)

Komisijo za izbor prejemnika nagrade sestavljajo: Peter Ribarič, direktor Planet GV d.o.o., Polona Koštomaj, nekdanja poslovna direktorica Planet GV d.o.o., Maja Fister, urednica revije ADMA, Suzi Asfour, osebna strateška asistentka lastnika Smiljana Morija in Nataša Poljanec, poslovna sekretarka, Krka, d. d.

PREBERITE INTERVJUJE Z VSEMI TREMI FINALISTKAMI: