O nas

ADMA – KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU!

Trideset let izkušenj in grajenja odnosov z gosti, bralci, oboževalci in nastopajočimi nas je pripeljalo do tega, da se lahko pohvalimo z dejstvom, da je Kongres ADMA postal najkakovostnejša izbira za vse, ki delujejo na področju poslovne podpore. ADMA je blagovna znamka, ki povezuje vse, ki verjamejo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij.

Delovna mesta v poslovni podpori so bila v novem tisočletju deležna korenitih sprememb. Informacijska tehnologija je drastično posegla v njihove delovne procese, povečal se je nabor delovnih nalog, zaposleni v podpori menedžmentu pa so začeli prevzemati tudi vedno večjo odgovornost na delovnem mestu. Učinkovita podpora predstavlja pomemben člen, ki gradi in povezuje odnose na ravni celotne organizacije. Zato je sledenje trendom, pridobivanje novih znanj in povezovanje pomembno kot še nikoli doslej.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu! Opremili vas bomo z znanjem, navdihom in vam pomagali stkati neprecenljive poslovne vezi.