Digitalno

Spoznaje CANVO – orodje za hitro oblikovanje različnih vizualizacij

Živimo v svetu, ki temelji na lepih vizualizacijah, kjer ljudje kupujemo z očmi, se odločamo za tiste dogodke, ki so vizualno bolj privlačni in predvsem preberemo dokumente, ki tako ali drugače pritegnejo pozornost. Zato je še toliko bolj pomembno, da poznamo orodja, ki nam lahko pomagajo pri tem, da lahko hitro in enostavno oblikujemo preproste dokumente, predstavitve in vabila. Z nekaj preprostimi koraki se lahko priučimo in ustvarimo kreacije, ki bodo pustile vtis na vaših strankah. Eno takih orodij je Canva.

Predloge, ki vam olajšajo delo

Ko odprete spletno stran Canve in se vanjo prijavite, lahko začnete z delom. Canva ponuja ogromno prednastavljenih predlog, ki vam olajšajo delo. Najprej izberete vrsto predloge, ki jo potrebujete. Kategorije so razvrščene vse od letnih ali obdobnih poročil, dokumentov, predstavitev, objav za družabna omrežja, predstavitev. Izberete lahko tisto, ki jo ta trenutek najbolj potrebujete, in temo, ki je primerna vaši tematiki. Canva res ponuja ogromno prednastavljenih predlog, ki jih lahko prilagajate sami, odvzemate, dodajate, spreminjate barve, pisave, simbole in slike.

Canva ponuja ogromno prednastavljenih predlog, ki jih lahko prilagajate sami, odvzemate, dodajate, spreminjate barve, pisave, simbole in slike.

Paleta možnosti

Canva ponuja izjemno veliko paleto možnosti, kjer včasih na tematike, ki jih potrebujete, lahko tudi pomaga pri strukturi vaše predstavitve z vsebino (vse od upravljanja časa, oblikovalskega mišljenja do tega, kako izboljšati poslovne rezultate). Velika prednost programskega orodja Canva je tudi to, da gre za zelo intuitivno orodje, ki se hitro prilagodi tako vašim barvam podjetja in logotipa kot tudi skladnji z vsemi ostalimi parametri, ki jih potrebujete.