ADMA

Po čem si bomo zapomnili Jesenski posvet ADMA 2019

Za nami je še en navdihujoč Jesenski posvet ADMA, ki je v Mariboru gostil več kot 130 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu. Posvet je v intimnem vzdušju pod mariborskim Pohorjem postregel z vrhunskimi predavanji, prinesel pa je tudi kup praktičnih vaj in delavnic ter osvežil veliko uporabnega znanja in veščin, ki jih boste lahko takoj vključili v svoje delo.

Zavedamo se, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij, in Jesenski posvet ADMA smo ustvarili zato, da vas opremi z oprijemljivim znanjem, ki bo pomagalo stopiti korak naprej tako vam kot tudi vaši organizaciji.

Za uspešno opravljanje dela v podpri menedžmentu je potreben tako velik nabor znanj in kompetenc, da ga je praktično nemogoče določiti. Najboljša podpora menedžmentu je močna tako pri strokovnih znanjih kot pri obvladovanju mehkih veščin. Zato smo Jesenskemu posvetu ADMA tokrat določili pet področij, za katera verjamemo, da so ključna za rast in razvoj v podpori menedžmentu. To so: vodenje in prokativno delovanje, medosebne veščine, poslovna komunikacija in bonton, sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.

Najboljša podpora menedžmentu je močna tako pri strokovnih znanjih kot pri obvladovanju mehkih veščin.

KAKO SODELOVATI, KAKO INOVIRATI IN KAKO PLESATI PSIHOLOŠKI TANGO

Prvi posvetni dan smo začeli s kavo in zajtrkom, odprla pa ga je Polona Koštomaj, odgovorna urednica revije ADMA in programska vodja ADMA dogodkov. Novo poglavje ADMA predavanj je začel mag. Primož Zupan, ki nam je že navsezgodaj pokazal, kako pomembno pri delovnih procesih in inoviranju je tudi sodelovanje.