Videz

Poznate že vse trike poslovnega ličenja?

Ženske smo rade urejene in videz je predvsem v poslovnem svetu zelo pomemben, saj je prvi komunikator z vašimi poslovnimi partnerji in sodelavci. Ker rade naredimo dober vtis in je od tega lahko odvisna tudi naša uspešnost na delu, vam bom z nekaj nasveti svetovala, kako to urejenost doseči pri ličenju.

Foto: Ana Kete

1.     Nega, nega in še enkrat nega kože

Nega kože naj bo na prvem mestu! Najpomembnejše je čiščenje, saj s tem odstranimo odmrlo plast kože in sveža lahko pride na površje, kar bo pripomoglo k boljšemu vpijanju kreme in s tem hitrejšemu učinku aktivnih sestavin v kremi.

Že po 20. letu procesi v koži začnejo strmo padati. Izjemen je podatek, da imamo v dermalni plasti po 20. letu, vsako leto 1 % manj kolagena, ki skrbi za prožnost kože. Zato svetujem, da delujete preventivno in poskrbite, da koža dobi, kar potrebuje zgodaj – anti-age kreme svetujem po 28. letu, s tem da mogoče poskrbite najprej za kožo okrog oči, kjer so gubice najhitreje vidne. Pozanimajte se glede vašega tipa kože, se dogovorite za nego pri kozmetičarki, da vam svetuje in pomaga pri izbiri izdelkov.