Dogodki

Prihaja brezplačna ADMA delavnica poslovnega ličenja! Ste se že prijavili?

ADMA delavnica poslovnega ličenja je namenjena vsem, še posebej pa naročnikom revije in portala ADMA ter udeležencem ADMA dogodkov. Dogodek je brezplačen, nanj pa se lahko prijavite TUKAJ. A pohitite, saj je število mest omejeno!

ADMA delavnica poslovnega ličenja bo v četrtek, 28. marca 2024, ob 14. uri na Planet GV, Likozarjeva ulica 3 v Ljubljani. Več o dogodku in prijavi najdete tudi TU.

Časovnica brezplačne ADMA delavnice:

Poslovno ličenje in najnovejši trendi 


Na delavnici boste spoznali skrivnosti tehnik ličenja, se naučili izbirati in uporabljati različno kozmetiko, skrbeti za kožo ter spoznali najnovejše trende ličenja za poslovne ženske. Poleg tega bo na delavnici mogoče kupiti dekorativno kozmetiko znamke INGLOT. ADMA skupnost delavnico pripravlja v sodelovanju s salonom masaže in lepote Orhideja. Z nami bo Mila Praprotnik, svetovalka za kozmetiko.

Mila je glavna vizažistka pri INGLOT Slovenija in ustanoviteljica MAKE UP šole ličenja, Glamour visage. Med prvimi je v Slovenijo pripeljala tehniko svinčnika, ki je zelo popularna tehnika ličenja v Ukrajini in drugih državah, kjer dosegajo najvišja mesta na tekmovanjih s to tehniko. Poučuje različne tehnike ličenja na Srednjih kozmetičnih šolah po Sloveniji ter svetuje na področju poslovnega ličenja in uporabe izdelkov.

NE POZABITE: Dogodek je brezplačen, nanj pa se lahko prijavite TUKAJ. A pohitite, saj je število mest omejeno!