Digitalno

Kako je lahko Microsoft Copilot koristen za administrativne menedžerje

V hitrem in nenehno spreminjajočem se poslovnem svetu je ključnega pomena, da administrativni menedžerji ohranjajo učinkovitost in produktivnost. Z obilico nalog, ki zahtevajo njihovo pozornost - od načrtovanja sestankov do upravljanja komunikacij in analize podatkov - je iskanje orodij, ki lahko olajšajo in optimizirajo te procese, postalo bistveno. Tu nastopi Microsoft Copilot, generativna umetna inteligenca, ki obljublja, da bo revolucionirala način, kako administrativni menedžerji opravljajo svoje delo.

FOTO: FREEPIK

Načrtovanje sestankov

Copilot, integiran v ekosistem Microsoft, ponuja brezhibno izkušnjo pri določanju datuma in ure sestankov. Z dostopom do podatkov Microsoft Graph lahko Copilot samodejno identificira proste časovne termine udeležencev in celo predlaga udeležence na podlagi teme sestanka. To omogoča administrativnim menedžerjem, da učinkoviteje organizirajo sestanke, prihranijo čas in zmanjšajo možnost napak pri načrtovanju.

Priprava in povzemanje sestankov

Poleg načrtovanja sestankov Copilot deluje kot digitalni izvršni asistent, ki menedžerjem pomaga pri pripravi na sestanke s povzetki, agendami in informacijami o udeležencih, pridobljenimi neposredno iz ekosistema Microsoft. Po sestanku Copilot lahko povzame ključne točke in akcijske elemente, kar menedžerjem omogoča, da ostanejo organizirani in na tekočem z odločitvami in zadolžitvami.