Finance

Top 6 korakov, kako za vedno usvojiti finančno pismenost

Gradnja trdnih temeljev za varno in uspešno finančno pismenost in prihodnost se začne pri vas. Odkrijte ključne nasvete za postavljanje finančnih ciljev, upravljanje proračuna in povečanje prihodka ter se naučite zaščititi svoje vrednote in finančno hišo pred nepričakovanimi izzivi življenja.

V življenju ni vse odvisno od denarja, in denar ni edino, kar šteje. Kolesje življenja ima več različnih področij, vsako pomembno, da ohranja ravnovesje. V svojem življenju, osebnem in poklicnem, sem vedno znova opazovala, kako še zlasti finančne odločitve, takšne ali drugačne, sprejete v dobri veri, da izbiraš najboljše za vse vpletene, lahko zgradijo varno prihodnost ali pa jo zrušijo.

Iz kariere v poslovni podpori sem pred nedavnim prešla v finančno arhitekturo in se posvečam pridobivanju ključnih znanj za finančno pismenost. In ker smo na začetku leta, ko si postavljamo nove načrte, si je dobro postaviti trdne temelje. Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali začeti.

Če je le mogoče, si te nasvete natisnite in jih imejte tedensko 'pred očmi'. Pomeni, da tedensko preverjate, kje in kako daleč ste.

Postavite si finančne cilje: