Dogodki

Pred nami je zadnja revija ADMA v tem letu!

Dragi ADMA bralci, 

ko se iz službe domov vrnem praktično v temi, pa ne zato, ker bi tako dolgo delala, se zavem, da je leto skorajda naokoli, da je praznični december pred vrati.  

Vedno se mi zdi, da se je leto obrnilo prehitro oziroma, da sploh ne vem, kdaj je vse to odbrzelo mimo mene. In takrat po navadi začnem s pregledom in oceno leta. Mesec za mesecem zapolnim leto in določim ključne dogodke vsake dvanajstine. In v letu 2018 se je zgodilo veliko novega in veliko lepega. Najbolj je to leto zame vsekakor zaznamovala ADMA, ki sem jo pod svoje okrilje dobila natanko pred dvanajstimi meseci.

ADMA energija me je navduševala, že od kar sem prvič stopila v stik z njo. Vedela sem, da je to področje, ki me zanima in navdihuje. In da je to področje, kjer vidim še ogromno priložnosti in ciljev, ki jih je možno doseči. 

Nekaj smo jih skupaj dosegli že v letošnjem letu, nekaterim smo se močno približali, nekaj izzivov smo si pustili za v prihodnje. Verjamem pa, da so učinkoviti poslovni asistenti nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij! 

Najpomembnejša naloga poslovnega asistenta je sicer res pomagati menedžerju postati učinkovitejši pri njegovem delu. Vendar pa lahko dobra podporna služba s svojim delom prispeva k večji produktivnosti na vseh področjih delovanja organizacije. 

Učinkovit poslovni asistent pozna delo svojega nadrejenega, ve, kako razmišlja, zna predvideti njegove potrebe, ve, kakšne so njegove prednosti in slabosti, pozna delovanje podjetja, razmišlja in sodeluje z vsemi zaposlenimi, sprejema odločitve, gasi požare in rešuje izzive.
Za to je potrebna velika mera sodelovalnosti, čustvene inteligence, kritičnega razmišljanja, razumevanja, vodenja, motivacije, samodiscipline, intuicije in poslovnega znanja.

In zato bo ADMA tudi v letu 2019 sledila svojim ciljem in ustvarjala okolje, v katerem se druži in razvija najboljša podpora menedžmentu! 

Rezervirajte si čas in se nam pridružite od 16. do 18. maja 2019 na Kongresu ADMA v Portorožu, kjer se nas vsako leto druži in izobražuje več kot 400. Ali pa bodite z nami 14. in 15. novembra 2019 v Mariboru, kjer Jesenski ADMA posvet povezuje več kot 100 udeležencev iz celotne Slovenije.

Pripravljamo pa tudi šest ADMA seminarjev v skupni vrednosti 480 evrov, ki se jih naročniki lahko udeležite brezplačno: 

·      Krizno komuniciranje

·      Izkoristite moč podatkov

·      Organizacija dogodkov 

·      Slovenščina brez napak

·      Obvladovanje stresa na delovnem mestu

·      ADMA dan zame

Vsi pa ste seveda vabljeni tudi k spremljanju ADMA portala (www.adma.si), kjer vas čakajo zanimive vsebine celo leto. 

Ostanite ADMAstični!

Polona Koštomaj, odgovorna urednica