Videz

Kakšna je pravilna zunanja podoba sodobne poslovne ženske?

Zakaj v vsaki službi ne nosimo kavbojk, pajkic in udobnih natikačev? ADMA vas vabi na seminar, kjer bomo razdelali stilske zagate poslovnega videza!

Foto: Fotolia

Več kot očitno je, da vsi nimamo enakega okusa in ne enake dovzetnosti za to, kar nas obkroža in ne zaznavamo lepega na enak način. Tako je tudi pri kulturi oblačenja in zaznavanju skladnega in prefinjeno oblečenega človeka.

Pa čeprav je pregovorno, da obleka naredi človeka, fraza, ki smo jo že vse izmed nas slišale velikokrat, jo poznamo, se zavedamo njene pomembnosti in jo skušamo zato udejanjiti, pa za večino od poslovnih žensk zjutraj, ko se moramo pred odhodom v službo v naglici urediti in si nadeti obleko, to še vedno ostaja za večino zapletena naloga, ki nam povzroča težave.

Dejstvo je, da obleka zjutraj postane nujni sestavni del naše zunanje poslovne podobe. In, če je ta privlačna in predvsem ustrezna, kot takšna postane osnova za uspešno poslovno pot in enakovredno nastopanje pred konkurenti. Prvi vtis na sodelavce in poslovne partnerje naredimo vedno in najprej s svojo zunanjo podobo, šele nato sledijo besede in vsebina.