Delavnica z Adamom Fidlerjem: Več kot poslovni asistent

Adam Fidler v Slovenijo prinaša koncepte in učne modele, ki vodijo k razvoju poklica osebnega in poslovnega asistenta proti srednjemu managementu in so osnova za asistente pri odličnosti delovanja v modernem poslovnem okolju.

ADMA DELAVNICA: Adam Fidler - Več kot poslovni asistent

16. maj 2018, 9:00 - 13.00, v Ljubljani (VEČ O PROGRAMU TUKAJ)

V Slovenijo in na Kongres ADMA ekskluzivno prihaja Adam Fidler, lastnik in ustanovitelj Akademije Adam Fidler, ki nudi inspirativno poučevanje in učenje za strokovnjake za podporo v pisarniškem poslovanju iz Velike Britanije!

Prihodnost nam prinaša spremembe – le kdor se bo znal prilagoditi, bo lahko iz nje potegnil največ!

Adam Fidler zato v Slovenijo prinaša koncepte in učne modele, ki vodijo k razvoju poklica osebnega in poslovnega asistenta proti srednjemu managementu in so osnova za asistente pri odličnosti delovanja v modernem poslovnem okolju.

Delavnica Več kot poslovni asistent! je namenjena vsem, ki bi želeli preseči tradicionalna pričakovanja in natančno spoznati koncepte enega svetovno najpopularnejših in zaželenih trenerjev, ki izobražuje, navdihuje in motivira poslovne asistente, tajnice in zaposlene v pisarniškem poslovanju v najuspešnejših podjetjih po vsem svetu!

Na delavnico Več kot poslovni asistent! ste vabljeni vsi, ki:

- se ne morete udeležiti Kongresa ADMA, a bi vseeno želeli usvojiti znanja in tehnike, ki jih na svoji Akademiji uči Adam Fidler
- se boste udeležili Kongresa ADMA, a si želite Adamu Fidlerju prisluhniti še bolj poglobljeno in v delavniški obliki.