Kariera

9 podcastov za top podporo menedžmentu

Ker imajo administrativni menedžerji ključno vlogo pri podpori vodstvenih timov in zagotavljanju, da podjetja tečejo kot dobro naoljen stroj, je ključno, da ostanejo na tekočem z najnovejšimi trendi, orodji in strategijami. Kot neprecenljiv vir za pridobivanje teh znanj med vožnjo, vadbo ali med opravljanjem drugih vsakodnevnih nalog, so se izkazali tudi podcasti.

Podcasti so postali eden od najbolj priljubljenih načinov za pridobivanje informacij, učenje, zabavo in povezovanje z idejami in skupnostmi po vsem svetu. Njihova priljubljenost izhaja iz več razlogov, med drugim zaradi njihove dostopnosti, raznolikosti tem in prilagodljivosti poslušanja - poslušate jih lahko med delom ali v prostem času.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj podcastov, ki so na seznamu najbolj priljubljenih podcastov med administrativnimi menedžerji. 

The Leader Assistant

Podcast, ki ga vodi Jeremy Burrows, je zasnovan tako, da pomaga asistentom razvijati veščine vodenja, ki jih potrebujejo za uspešno podporo svojim izvršnim direktorjem in vodstvenim ekipam. Epizode pokrivajo pokrivajo teme, kot so vodenje, produktivnost, upravljanje časa, kako se izogniti izgorelosti in umetna inteligenca, povezana s prihodnostjo administrativnih menedžerjev.

Be the Ultimate Assistant