Uvodnik

Izšla je pomladna revija ADMA april 2024!

Polona Koštomaj: Hvala in na snidenje! #ADMAuvodnik

V sodobnem svetu se poklicne poti in uspehi ne merijo več le po stopnjah hierarhije ali dolgoletni zvestobi. Pogled na kariero kot na potovanje, ne kot destinacijo, spodbuja posameznike, da se ne bojijo sprememb, ampak jih sprejmejo kot del svoje osebne in karierne rasti.

Premislek o tovrstni spremembi nikakor ni preprost korak. Gre za dinamično raziskovanje, ki odraža našo pripravljenost učiti se, prilagajat novim izzivom in se razvijat. Razmišljanje o karieri prav tako ni zgolj razmislek o delovnem mestu; je globlje iskanje smisla, strasti in priložnosti.

A vseeno je težko stopiti iz cone udobja, četudi gre za korak v smer, na katero smo vedno gledali kot na najlepši sončni zahod. Hkrati pa se nam prav takrat, ko zberemo pogum za prestop nevidne meje nam znanega sveta, odprejo vrata do nešteto priložnosti za rast in razvoj.

Pravljičnih sedem let je, odkar sem intenzivno vstopila v ADMA svet ter se podala v raziskovanje poklica, ki zagotavlja nemoten potek vseh ključnih procesov v organizacijah. Skupaj smo raziskovali številne teme, od tehnoloških inovacij, ki spreminjajo način poslovanja, do psiholoških vidikov vodenja in upravljanja s spremembami v svetu, ki nam ne pusti spati. Ustvarili smo skupnost, ki si medsebojno pomaga, se uči in raste – skupnost, ki verjame, da je edini način za doseganje resničnega napredka, preseganje lastnih meja.

»Hvala za vse trenutke, ki smo jih ustvarjali skupaj. Bilo mi je v čast in izjemno veselje, da sem bila del te lepe zgodbe.«

V srcu nosim nešteto spominov, naukov in izkušenj, ki sem jih pridobila v letih sodelovanja z vami. Hvala vsakemu posamezniku, ki je bil del te izjemne poti – sodelavcem, mentorjem, predavateljem, avtorjem ter vam dragi bralci in udeleženci ADMA dogodkov. Brez vaše podpore, zagnanosti in želje po stalnem iskanju novih znanj in izboljšav, ne bi bilo mogoče ustvariti tako močne in vplivne skupnosti. Verjamem, da boste nadaljevali raziskovanje, učenje in rast.

Tokratni Kongres ADMA bo zame res poseben, saj bom imela priložnost, da se od vas poslovim na način, ki si ga zaslužite – s spoštovanjem, zahvalo in prijateljskim objemom.

Naj vaša radovednost in strast do osebnega razvoja nikoli ne ugasneta.

Ostanite ADMAstični!