Optimalna rešitev za brezskrbno tiskanje

Razvoj na področju tiskanja nas vsekakor pelje k temu, da se stranka s samim tiskalnikom praktično ne ukvarja več. Hiter poslovni tempo namreč ne dopušča izgubljanja časa, ki bi ga porabili za posvečanje tiskalniku. To lahko predstavlja velik denarni in časovni strošek, zato se vse več podjetij odloča za najem. 

V podjetju Optiprint našim poslovnim partnerjem že 10 let omogočamo najem celovite storitve, s katero optimiziramo tiskanje v podjetju, ustvarimo boljši pregled nad stroški in jih povsem razbremenimo skrbi z nakupom in vzdrževanjem naprav. Hkrati pa v njihovo poslovanje vnašamo barvitost, saj z najemom Optiprint rešitve tiskajo barvno za ceno črno-belega izpisa.  

Kot zanesljiv partner, omogočamo brezskrben najem tiskalnikov in multifunkcijskih naprav že več kot 3.500 poslovnim partnerjem po celi Sloveniji in širši Adriatic regiji. Prisotni smo v segmentu majhnih podjetij, velikih korporacij in številnih institucij javnega značaja

Med prednosti najema vsekakor prištevamo:   

- Fiksno mesečno najemnino, ki omogoča dober pregled nad stroški tiskanja
- Odzivno servisno podporo
- Izenačeno ceno barvnega in črno-belega tiska
- Brezplačno namestitev naprave in predstavitev funkcij
- Rezervne dele tiskalnika
- Ekološko rešitev za vašo pisarno
- Prijetno sodelovanje brez drobnega tiska

»Pomagamo vam zvišati učinkovitost poslovanja s tem, ko poskrbimo za optimizacijo tiska v vašem podjetju. Skrb, povezano z delovanjem tiskalnikov prevzamemo mi - čas, ki ga s tem prihranite pa lahko uporabite bolj kvalitetno ter ga namenite vašemu poslovanju,« pravi Alen Osterman, direktor podjetja Optiprint, d.o.o.

Tiskalniki, ki ne potrebujejo menjave kartuš

Najem tiskalnika gotovo prinaša številne prednosti. Ob vsem tem pa ne pozabite, da lahko hkrati pripomorete k ohranjanju narave. 

Tiskanje pisarniškega materiala lahko pomeni precej stroškov in potrošnjo barve, skupaj z njo pa tudi več odpadnih kartuš. Ko temu dodamo še dejstvo, da se kartuša razkraja več kot tisoč let, je jasno, da je treba za njihovo ponovno uporabo narediti več. V podjetju Optiprint že od ustanovitve z lastnim inovativnim razvojem prispevamo k ohranjanju narave in zmanjšanju onesnaževanja.

Optiprint navaja: »Postavili smo nov standard in ustvarili svet ekološkega barvnega tiskanja.«

Naša rešitev omogoča, da skozi celotno življenjsko dobo tiskalnika, ne glede na količino tiska, ne zavržemo nobenega seta kartuš. V trendu zmanjševanja odpadkov pa v samem proizvodnem procesu porabimo veliko odpadnega materiala, ki bi sicer pristal na smetišču. Tako smo v času svojega poslovanja zaradi lastnega razvoja, ki temelji na ponovni uporabi kartuš, prihranili približno 3.820.000 kartuš. Z ekološkimi prizadevanji v podjetju tako veliko prispevamo k čistejšemu okolju.

Za več informacij obiščite našo spletno stran (tu) in se prepričajte o kakovosti naše storitve z brezplačnim testiranjem naprave.

Optiprint d.o.o.
Kranjčeva ulica 20
1000 Ljubljana
t: +386 (0)590 75 455
e: prodaja@optiprint.si