Tu je še zadnja revija ADMA v letu 2019!

Dragi ADMA bralci,

praznično okrašena slovenska mesta in trgovski centri naznanjajo, da smo vstopili v najbolj praznični mesec v letu, december. Z razlogom mu rečemo tudi veseli december, saj gre za mesec, ko so v ospredju praznovanje, nakupovanje, druženje ter obdarovanje. In posebna, decembrska izdaja revije ADMA je naše darilo vam.

Poleg vsega zgoraj navedenega pa naj bo december tudi čas, ko se bolj posvetimo sebi in si namenimo več trenutkov miru. Kdaj ste nazadnje preživeli dan v družbi sami s sabo? Dan brez sestankov, brez obveznosti, stran od vseh ljudi in reči, ki jim vsak dan namenjate svojo pozornost in energijo. Sliši se rahlo zastrašujoče in skozi oči mnogih od nas celo nemogoče.

A vse je v prvem koraku. 

Ne potrebujete že jutri celotnega dne zase, začnite počasi. Vzemite si kratke odmore, ko se boste posvetili svojemu dihanju, privoščite si masažo, pojdite na dolg sprehod v naravo, prepustite se zvokom, ki na vas delujejo pomirjujoče, preživite večer s knjigo v roki ali pa se samo ulezite, zaprite oči in ne razmišljajte o ničemer. Vzemite si čas zase in poiščite srečo v sebi. Ko jo boste našli, bodo imeli od tega veliko tudi vsi okrog vas. 

December, ko se bliža konec leta, je tudi čas, ko se zazremo nazaj in ocenimo svoje preteklo leto. Ne bodimo preveč kritični. Raje si čestitajmo za vse dobro, kar smo storili, in bodimo hvaležni za vse, kar smo se naučili iz svojih napak.

In seveda ne gre brez voščil in lepih želja, zato tokratni uvodnik zaključujem z naslednjimi besedami ... 

Naj vam leto 2020 prinese:

A-bsolutno srečo na vseh področjih,

D-ružbo ljudi, ki vam bodo prinašali nasmeh na obraz,

M-nožico pozitivih misli, ki vam bodo pomagale čez vse prepreke,

A-dmastično energijo, s katero se boste še naprej razvijali in rasli. 

In hvala, ker nas spremljate, berete, obiskujete in z nami delite svoja mnenja!

Ostanite ADMAstični,
Polona Koštomaj, odgovorna urednica revije ADMA