Zaupajte organizacijo poslovnih poti izkušenim agentom

Zamislite si naslednji scenarij. Vaš nadrejeni je na poslovnem potovanju na Kitajskem, odsoten naj bi bil tri dni. Na večer drugega dne vam zazvoni telefon in izpiše se njegovo ime. Negotovo se oglasite in že po tonu njegovega glasu veste, da nekaj ni v redu. Ker ste v šoku, registrirate samo besede, kot so koronavirus, samotestiranje, uraden test, izolacija, sprememba leta. Kaj sedaj? Ste za vse sami?

V primeru, da ste za celotno organizacijo potovanja poskrbeli sami, na žalost res. Če pa pri tem sodelujete z Nomagom in njegovimi specialisti za poslovna potovanja, naloga ni pretirano težka. Vse kar morate storiti je, da pokličete osebnega skrbnika, mu razložite situacijo in mu prepustite vse delo. Mirno lahko zaspite, saj se na njega lahko zanesete in veste, da bo suvereno vodil ves postopek in vas obveščal o nadaljnjih korakih.

V Nomagu obvladajo tudi nepredvidljive dogodke in odvzamejo vaše skrbi

V Nomagu se na dnevni ravni ukvarjajo z organizacijo poslovnih potovanj in so izkusili že številne možne scenarije ter vedo, kako reagirati ob morebitnih zapletih oz. se jim, če se le da, izogniti.

Vašemu podjetju bo dodeljen osebni skrbnik, ki vam bo na voljo kadarkoli ga boste potrebovali in ki se bo na vaš poziv z rešitvijo na dlani odzval v rekordno hitrem času. Poznal bo celotno zgodovino poslovnih potovanj vašega podjetja in imel neposredne kontakte letalskih družb, nastanitev, zavarovalnic ipd.. Svoje delo bo opravil hitro in učinkovito, ter vam na podlagi vaših želja in potreb predlagal najboljše možnosti. Opozoril vas bo tudi na morebitne posebnosti, predlagal alternative in optimiziral vaša poslovna potovanja. S svojim osebnim pristopom in strokovnostjo mu boste kmalu popolnoma zaupali, vi pa se boste lahko posvetili drugim delovnim obveznostim.

Dovolj veliki, da ponudijo celoten paket

Podjetje Nomago je največji ponudnik storitev mobilnosti in potovanj v Sloveniji, zato je pogosta izbira pri največjih in najuspešnejših slovenskih podjetjih. Ti jim zaupajo organizacijo poslovnih poti in prevozov, saj kot zanesljiv partner nudijo hitro, kvalitetno in dostopno storitev. Svoj vozni park in storitve ves čas nadgrajujejo, saj želijo kot trajnostno usmerjeno podjetje pri svojem delovanju še zmanjšati ogljični odtis in dosegati ter presegati potrebe in pričakovanja tudi najbolj specifičnih strank. So dovolj veliki, da lahko za naročnika zagotovijo tudi po več kot 50 vozil istočasno in tako predstavljajo desno roko organizatorjem dogodkov in turističnim organizacijam. Z izkušenimi agenti, ki se ukvarjajo samo s poslovnimi potovanji, lahko v celoti prevzamejo organizacijo poslovnih poti večjih ali manjših podjetij. V svojo ponudbo vključujejo tudi organizacijo izletov za zaključene skupine in teambuildingov, ki so nujni za odmik od delovnega ritma in pristno navezovanje vezi med zaposlenimi.