Revija ADMA - junij 2022

UVODNIK JUNIJ 2022

Dragi ADMA bralci,

mesec maj je eden lepših mesecev v letu. Ime je dobil po rimski boginji. Maia je boginja radoživosti, radosti in igre. Je boginja pomladi, topline in rasti. Tudi izvirno slovensko ime za mesec maj, veliki traven, pomeni bujno pomladno rast. 

Zato Kongres ADMA ne sodi nikamor drugam kot v mesec maj. Znanje, sodelovanje in radost je bilo čutiti na vsakem koraku. Energija, ki iz leta v leto močneje zaznamuje ta dogodek, je nepopisna. Več kot 400 nasmejanih obrazov udeležencev, je v praksi zaživelo letošnji slogan »Polno vključeni«. Z navdušenjem so z odra odhajali tudi predavatelji, ki so nam na izviren način predstavljali tehnike, metode in pot za doseganje ciljev ter polno vključenost. Če ste ga zamudili, lahko skozi reportažo začutite delček dogajanja. 

»Kjer koli že boste, uživajte in si vzemite čas zase.«

Poleg izobraževanja, motiviranja in povezovanja je kongres prinesel novo prejemnico nagrade ADMA odličnost leta. Laskavi naziv je romal v roke Slavice Keršič iz Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Več o njenih dosežkih in zgodbi v tokratnem osrednjem intervjuju.

Od našega prvega množičnega srečanja in izobraževanja leta 1992 pa vse do danes, so se vaši nazivi spremenili, postali so veliko bolj raznoliki, vaš pomen za uspešno delovanje menedžmenta in organizacij pa je postal bolj pomemben kot kdaj koli prej. In vse to se bo samo še stopnjevalo. Zato vabljeni, da se nam pridružite v mesecu novembru, ko za vas pripravljamo novo nepozabno ADMA zgodbo – 17. in 18. novembra bo v hotelu Maestoso v Lipici ustvarjalno in produktivno. Več o tem, kaj vas čaka, kmalu!

Pred nami so poletni meseci in težko pričakovani dopust. Svoje kolesje ste verjetno v prvi polovici leta večkrat preobremenili, hote ali nehote. Nič ni narobe, če je naš tempo tu in tam na višjih obratih, pomembno je, da ga znamo uravnotežiti in umiriti. 

Zato to poletje ne pozabite na odklop in si vzemite čas zase: 

·      imejte vsaj en dan digitalnega razstrupljanja,

·      zamenjajte svoje mobilne prijatelje s pravimi,

·      berite,

·      preživite čim več časa v naravi,

·      začnite dan z nasmehom

·      in bodite hvaležni! 

Ostanite ADMAstični, 

Polona Koštomaj