Jesenski posvet ADMA 2019

Z ADMAstičnim darilom na ADMA pravljico pod vznožjem Pohorja

Spoštovani ADMA bralci, oboževalci, sledilci,
 
čez točno 30 dni bomo začeli s pisanjem jesenske ADMA pravljice pod mariborskim Pohorjem.
 
Ko vodja in osebje, ki ga podpira, delujejo usklajeno in harmonično, skorajda ni ovir, ki bi jim ne bili kos. Pot do tja pa seveda ni preprosta. Zahteva čas in delo na obeh straneh. Potrebno je načrtovanje, usposabljanje in negovanje številnih odnosov.
 
Podpora menedžmentu je pomemben partner, ki gradi in povezuje odnose na ravni celotne organizacije, zato sta nenehno izobraževanje in težnja po razvoju kompetenc nujna za uspešno opravljanje delovnih nalog. Tega se zaveda več kot 100 udeležencev, ki se bodo udeležili že 25. jesenskega posveta ADMA, 14. in 15. novembra 2019 v hotelu Habakuk v Mariboru.
 
Posvet bo v intimnem vzdušju pod mariborskim Pohorjem postregel z vrhunskimi predavanji, prinaša pa tudi praktične vaje in delavnice. Omogoča vam dostop do individualnega znanja in veščin, ki jih boste lahko takoj prenesli v svoje delo.

Osvežili in obogatili boste znanja s področja vodenja, proaktivnega delovanja, medgeneracijskega sodelovanja, obvladovanja časa, medosebnih veščin, poslovne komunikacije, bontona ter projektnega vodenja. Usvojena znanja vam bodo pomagala, da boste pri svojem delu lažje in hitreje našli rešitve ter tako prispevali k uspešnemu delovanju svoje organizacije.        
 
Jesenski posvet ADMA je najkakovostnejši jesenski dogodek za zaposlene v podpori menedžmentu. Ima močan izobraževalni namen, hkrati pa omogoča obilo druženja, spoznavanja dobrih praks in neprecenljivih izkušenj kolegov ter personaliziranih nasvetov predavateljev.
 
Lahko se nam pridružite za en dan ali pa z nami dva dneva ADMA pravljice. Podroben program in kotizacije najdete tukaj.
 
Pri ADMI brez daril seveda ne gre  – ob prijavi do 31. 10. 2019 vam s kodo ADMASTIČNO podarimo najbolj ADMAstično majico in očala.
 
Vabljeni torej v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu in ....
 
Ostanite ADMAstični,
 
Polona Koštomaj
Programska vodja posveta ADMA in odgovorna urednica revije ADMA