V Ljubljano prihaja Dan družbenih omrežij

Dan družbenih omrežij Dan_d je namenjen letnemu pregledu vseh novosti za uspešno upravljanje družbenih omrežij za podjetja. Kdaj, kje? 16. marec 2023, Cineplexx Rudnik.

FOTO: Unsplash

16. marca bodo med drugim na odru Michael Corcoran, vodja družbenih omrežij v najbolj razvpiti letalski družbi Ryanair, nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor aka kralj Instagrama, Jesse Ketonen, mojster TikToka in komedijant Goran Hrvaćanin aka Gojko Ajkula. 

Borut Pahor, kralj Instagrama med slovenskimi politiki preplet resnih in sproščenih tem na družbenih omrežjih opisuje kot: »Spletna stran je kot uradni list, Twitter je medij za resnejše vsebine, Instagram je rumeni tisk – zelo dragocen in Facebook vsega po malem.«

Kakšen je učinek »provociranja«, ki ga Ryanair uporablja na svojih družbenih omrežjih? Kako se obnesejo divji »tviti«, v katerih se norčujejo iz pritožujočih se strank in znanih osebnosti? Zakaj uporabniki podpiramo provokativen, kontroverzen in sarkastičen ton komunikacije? Kmalu na Dnevu družbenih omrežij Dan_d!