Prispela je prva revija ADMA v 2019!

»Potovanje do odličnosti in zadovoljstva tako v osebnem kot poslovnem življenju se začenja v nas samih. Naj bo leto 2019 vaše leto!«

Dragi ADMA bralci, 

začeli smo odštevati novih 365 dni. 

Začetek leta je lepa priložnost za nove zaobljube, nove cilje, nove izzive. Za doseganje le-teh se je skorajda nujno soočiti z uvajanjem sprememb. Spreminjanje naših navad in načina delovanja ni prijetna reč. Iz znanega in varnega se moramo podati v novo in neznano. Stopiti moramo iz cone udobja. Veliko lažje je, če imamo ves čas pred očmi nagrado, ki nas čaka na cilju. Spomnimo se, kako se počutimo, ko se naučimo nečesa novega, dosežemo tiste višje zastavljene cilje ali pa premagamo svoj največji strah? Osebno me takšni trenutki napolnijo s srečo in zadovoljstvom, z občutkom, da zmorem. In mi vlijejo pogum za nov izziv, nov cilj. Z vsakim novo osvojenim znanjem in z vsako zmago nad praznimi strahovi, rastemo in se razvijamo. 

Raste in razvija pa se tudi vloga vseh, ki delujejo kot podpora menedžmentu. Vsi smo opazili, da so se naša delovna okolja in delovni procesi v zadnjih desetletjih močno spremenili. Precej manj pa je zavedanja, kako sta se v tem času razvila vloga in pomen tistih, ki delujejo v ozadju uspešnih menedžerjev. Časi rutinskih administrativnih opravil, kot osrednjih delovnih nalog tega kadra, so minili. ADMA prihodnosti je vedno korak pred menedžerjem. Oziroma bi morala biti. Žal je pri večini veliko potenciala še neizkoriščenega – ker jim ni dovoljeno pokazati vsega, česar so sposobni, ker se bojijo pokazati, kaj vse še zmorejo ali pa, ker preprosto ne vedo, kako pokazati, kaj vse znajo.

ADMA si bo tudi v letu 2019 prizadevala razvijati najboljšo podporo menedžmentu.

Na letošnjem Kongresu ADMA, ki bo potekal od 16. do 18. maja 2019 v Portorožu, vas čakajo trije dnevi navdihujočih vsebin in predavateljev. Četrtek bo posvečen strateški ADMI, petek bo v znamenju učinkovite ADME, sobota pa bo namenjena uravnoteženi ADMI, ki jo bomo zaključili z okroglo mizo in pogledi direktorjev. 

Kongres ADMA 2019 prinaša tudi nove kotizacije, med katerimi bo vsak našel pravo zase! Izbirate lahko med kotizacijo za vse tri dni, za dva dneva ali pa si izberete le posamezen dan, ki vam je vsebinsko najbolj zanimiv. 

Poseben »as v rokavu« pri pogajanjih z nadrejenimi so COMBO paketi. Ti vam omogočajo, da se z eno kotizacijo udeležite dveh dogodkov – Kongresa ADMA ter Jesenskega posveta ADMA. Kotizacijo lahko izkoristi ena oseba ali pa si jo delita dve osebi iz enega podjetja in se vsaka udeleži enega dogodka. 

Potovanje do odličnosti in zadovoljstva tako v osebnem kot poslovnem življenju se začenja v nas samih. Naj bo leto 2019 vaše leto!

Ostanite ADMAstični!

Polona Koštomaj, odgovorna urednica