Revija ADMA junij 2021

Dragi ADMA bralci,

v sklopu junijskega uvodnega nagovora po navadi pišem o tem, kakšno vzdušje je bilo na Kongresu ADMA. V tokratnem nagovoru vas bom povabila, da se mi na kongresu pridružite, v živo v GH Bernardin Portorož.

Po navadi bi tovrstno vabilo pustila za konec, vendar v časih, kot so danes, si ta novica zasluži mesto popolnoma na vrhu. Program bo razporejen malce drugače, kot ste bili vajeni do zdaj. Začnemo v ponedeljek, 21. junija, ob 17. uri in zaključimo v sredo, 23. junija, ob 16. uri.

Vetrovi in valovi ADMA barki tudi letos niso prizanesli, močno so jo majali in premetavali. Preverjali so zavzetost, agilnost, suverenost, odločnost in predanost njene posadke. Brez velike želje, trdega dela in sposobnosti prilagajanja letošnjega Kongresa ADMA ne bi bilo. 

Ko govorim o posadki, ne mislim le ekipe, ki dela na projektu. Predavatelji, udeleženci, hotelsko osebje in vsi zunanji izvajalci, ste nam pomagali barko obdržati stabilno. Hvala vsem! 

Pri našem delovanju nas je vodila zmagovalna miselnost, o kateri boste lahko veliko prebrali tudi v tokratni številki. Kot je za intervju povedal Gregor Koštomaj (klik), zmagovalne miselnosti ni brez samozavesti, koncentracije ter zaupanja vase oziroma v ekipo. Ko temu dodamo še trdo delo, je uspeh zagotovljen. Z Gregorjem si bova nekaj več besed na temo motivacije izmenjala tudi v živo, prvi dan Kongresa. 

Prav tako vam predstavljamo letošnje tri finalistke izbora ADMA odličnost leta: Judita Rigler, Manuela Repek in Sara Zupančič bodo na ADMA odru zasijale v torek, 22. junija. Ena od njih bo zmagovalka, ki bo naslednje leto nosila naziv ADMA odličnost leta 2021. Vabljeni na svečano podelitev, kjer bomo prisluhnili tudi čudoviti Gaji Prestor!  

»Izpolnite svoj potencial, doživite nepozabno – se vidimo na Kongresu ADMA 2021!«

Če se letos lahko udeležite le ene prireditve, potem je to vsekakor Kongres ADMA! 

Na odru vas bodo navduševali in izobraževali številni predavatelji, ki vam bodo pomagali sprejeti spremembe, ki se dogajajo na področju podpore menedžmentu. Naučili vas bodo, kako prilagoditi svoje delovanje prihajajočim smernicam in kako krmariti barko v času nestabilnosti. Izpolnite svoj potencial!

Ne zamudite priložnosti, da se za dva dni in pol osredotočite na razvoj svoje kariere ter srečate znane in nove obraze, s katerimi boste skupaj praznovali svoj poklic in gradili poslovne vezi.

Ostanite ADMAstični!

Polona Koštomaj,
odgovorna urednica