Izšla je sveža pomladna revija ADMA 2021!

Uvodnik marec 2021

Dragi ADMA bralci, 

nisem si predstavljala, da bom uvodnik za revijo, ki bo izšla marca 2021, še vedno pisala v času epidemije. Več kot 365 dni v Sloveniji sobivamo z malim nevidnim sovražnikom, ki je naša življenja obrnil na glavo.

Živimo popolnoma drugače ali bolje rečeno »skorajda živimo«. Ob odhodu od doma se ne vprašam več, ali sem vzela ključe, ampak ali imam pri sebi masko. Enako vpijem za otrokoma ob odhodu v šolo. Obvezna rezervna oprema v avtu niso pnevmatike, ampak zaloga mask v predalu in razkužilo v vratih. Hitrih klepetov na ulici z mimoidočimi znanci je precej manj, saj je osebo, skrito za masko in po možnosti še s kapo na glavi, izziv prepoznati. Je pa res, da se zdaj veliko večkrat počutim kot najstnica, ko gledam na uro in lovim minute, da hišni prag prestopim do 21. ure.

Tudi v poslu živimo in delujemo drugače. Kot je v tokratnem intervjuju povedala Violeta Bulc, pomembno je, da se ves čas izobražujemo in razvijamo, saj se le tako lahko spopademo z upravljanjem nepredvidljivega. Izzivi in nepredvidljive situacije bodo vedno z nami, zato je pomembno, da v vsaki situaciji uporabljamo in razvijamo miselnost rasti. Utišajmo tistega glasnega možička v glavi, ki nam tolikokrat skuša namigniti, da ne zmoremo oziroma da ne gre. Eksperimentirajmo z novimi prepričanji in kmalu bodo del nas.

O tem, kako v vsaki situaciji najti pravo pot in krmariti k stabilnosti, bodo govorili tudi letošnji predavatelji na Kongresu ADMA. Gostimo številne uspešne inovatorje, motivatorje, trenerje, psihoterapevte in znane obraze slovenskega podjetništva. Poleg najkakovostnejšega razgibavanja in hrane za vaše možgane pripravljamo za vas številna presenečenja in darilca, s katerimi bomo razvajali tudi vaše brbončice in duha.

Ekipa ADMA si je za letošnje leto zadala kar nekaj ciljev – glavni med njimi je ta, da se na Kongresu ADMA 2021 z vami srečamo v živo in varno.

Na dogodku se nam boste lahko pridružili na lokaciji Grand hotel Bernardin v Portorožu od 20. do 22. maja 2021, ponujamo pa vam tudi možnost, da dogodek spremljate po spletu, iz udobja vaše pisarne ali doma. 

Če nam veljavni ukrepi v mesecu maju ne bodo omogočali izvedbe v živo, bomo dogodek izvedli v mesecu juniju. Začeli bomo 21. junija ob 17. uri in zaključili 23. junija 2021, prav tako v Grand hotelu Bernardin. Če bomo Kongres ADMA prestavili na junijski termin, vas bomo o tem obvestili najkasneje 6. maja. 

Do takrat razmišljajte pozitivno in ...

Ostanite ADMAstični!

Polona Koštomaj,
odgovorna urednica

PREBERITE ŠE: Tanja Skaza: "Ranljivi vodje lahko dajo ljudem le rane"