Izšla je prva revija ADMA v letu 2020!

Dragi ADMA bralci,

znan rek pravi: »Če ne veste, kam greste, ne boste tja nikoli prišli«.

Zato je ključno, da se vsaj enkrat na leto vprašamo, česa si želimo in si postavimo cilje, ki jih želimo doseči. Ti nas bodo usmerjali in nam držali fokus vse leto. 

Raziskave so pokazale, da so posamezniki, ki si redno postavljajo cilje, bolj učinkoviti, bolj samozavestni, lažje upravljajo stres in nejevoljo, so bolj srečni in zadovoljni, skratka imajo svoje življenje veliko bolj pod nadzorom.

Sliši se precej preprosto in vsi od nas smo najverjetneje mojstri v postavljanju ciljev. A kot je bilo že večkrat dokazano, večina novoletnih zaobljub in ciljev splava po vodi že v prvih štirinajstih dneh. Zakaj je tako?

Ni dovolj, da si nekaj samo močno želimo. Če želimo resnično doseči zastavljene cilje, je treba vanje vložiti nekaj več energije. Narediti je treba načrt, kjer je razdelan vsak korak, ki nas bo vodil do končnega cilja. Brez načrtovanja žal ne gre, nič se ne bo zgodilo samo od sebe. 

Pravilno zastavljen načrt ves čas usmerja našo pozornost, nam narekuje dejavnosti in nas motivira pri premagovanju ovir na poti do cilja. 

Naj bo eden od vaših ciljev za to leto tudi prijava na izbor za nagrado ADMA ODLIČNOST LETA, ki jo bomo podelili 21. maja 2020 na Kongresu ADMA v Portorožu. Vsekakor pa vaša udeležba na kongresu, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu, ne sme manjkati. Saj veste, raste lahko le tisti, ki se ves čas uči in razvija. 

Uspešni ljudje nimajo sreče, ampak jih skozi življenje vodijo jasno zastavljeni cilji, goreča želja, trdo delo, nenehna vztrajnost in pozitivna naravnanost! 

Ostanite ADMAstični,

Polona Koštomaj, odgovorna urednica revije ADMA