Majski kongres ADMA 2018 - vabilo

TRIK ZA HITER KLIK Objavljeno: 07.05.2017

Manja Pušnik Aplikacija za poslovne asistentke - Handle

Aplikacija za poslovne asistentke - Handle

Handle je zelo uporabna aplikacija  za računalnik in  iOS naprave (Android verzija bo kmalu na voljo). Omogoča namreč  organizacijo vaše elektronske pošte in izdelavo seznama za vsa opravila, opombe in koledarske zaznamke.

Aplikacija izkorišča iOS-ovo osebno asistentko Siri, tako, da lahko s pomočjo svojega glasu iz elektronske pošte naredite zaznamek v seznam za opravila. Ko ustvarite opravilo iz elektronske pošte, imate možnost, da pošiljatelju pošljete v vednost, da ste njihovo prošnjo dodali na svoj seznam. Prav tako lahko reorganizirate svoj seznam opravil po pomembnosti, ustvarite zaznamek v koledarju in si ustvarite opomnike za pomembne dneve. Lahko tudi spravite skupaj vse, kar se tiče enega projekta, lahko pa se osredotočite na vsako stvar posebej.


Handle je odlična aplikacija, sploh, če niste oboževalec preskakovanja med aplikacijami, samo zato, da bi si naredili opomnike. Edina slaba stvar je, da trenutno podpira le Googlovo e- pošto (Gmail), kar pa ni ravno idealno, če imate drugega ponudnika elektronske pošte. Vendar obstaja možnost za druge ponudnike, saj lahko razvijalci naredijo nove funkcionalnosti za vse ostale ponudnike.


Aplikacija Handle je še posebej uporabna v primeru, če dobite elektronsko pošto in želite pošiljatelju sporočiti, da ste to dodali na svoj seznam, vendar nimate časa odpisati. Aplikacija vas na nek način reši pred potrebo, da odpišete pošiljatelju kasneje, ko imate čas. Aplikacija Handle je definitivno vredna preizkusa, poleg tega je brezplačna, nad njeno funkcionalnostjo pa boste prijetno presenečeni.


Če vas zanima, kako aplikacija deluje, kliknite na http://www.handle.com/.

Vir: PaLife.com

OCENI ČLANEK

Bodi prvi in oceni članek!

POVEJ SVOJE MNENJE

Bodite prvi in dodajte svoje mnenje