Majski kongres ADMA 2018 - vabilo

Oglaševanje

ADMA

izhaja iz kratic ADMINISTRACIJA in MANAGEMENT. V Slovenskem prostoru predstavlja edinstveno ponudbo dogodkov, izobraževanj, revije in spletnega portala, namenjeno vsem, ki delujejo na področjih administracije in managementa. ADMA je združena ponudba tradicionalnih dogodkov in revij, ki jih je podjetje Planet GV v letu 2015 osvežilo in prenovilo in jim dalo skupno ime.

Skupnost ADMA šteje več kot 10.000 registriranih članov, ki se udeležujejo kongresov, posvetov, delavnic, berejo revijo in brskajo po spletnem portalu.


Vaša priložnost

S pojavljanjem na dogodkih, v reviji in spletnem portalu ADMA boste v množici ponudnikov opozorili nase, jim predstavili svoje izdelke in storitve, saj je prav ciljna skupina poslovnih asistentk in tajnic tista, ki vam odpira prava vrata v njihovem podjetju ali organizaciji.  Tudi na osebnem področju je paleta njihovih interesov in potreb zelo široka in odzivnost na ponudbo že preverjeno nadpovprečna.

Revija in portal ADMA

Naročniki na revijo ADMA in imajo brezplačen dostop do uporabe portala PIA. Tako revija kot spletni portal predstavljata stičišče strokovnih tematik, svežih informacij in novosti, ki jih ob svojem delu vsak dan potrebujejo vsi, ki delujejo na področjih administracije in managemanta.

ADMA dogodki

Osebno se srečajte s ciljno skupino na naših izobraževalnih dogodkih. Poleg mesečnih, specializiranih, manjših in intenzivnih dogodkov, letno organiziramo tri večdnevne, izobraževalno-doživljajske dogodke, ki jih spremlja tudi bazar razstavljalcev, kjer se s svojimi bodočimi strankami srečate osebno in jih nagovorite na samem mestu.


Pokličite nas – skupaj bomo našli skupno pot sodelovanja!

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri vaši odločitvi za najprimernejšo predstavitev, zato vas vabimo, da nam pišete ali nas pokličete.

Polona Koštomaj
tel.: 01/30 94 449
e-naslov polona.kostomaj@planetgv.si.