Majski kongres ADMA 2018 - vabilo

Naročite se na letni paket ADMA in prihranite pri izobraževanjih

KLUB ADMA

Vabimo vas, da se nam pridružite na prenovljeni poti v svet administracije in managementa!

 

Z letošnjim letom smo revijo, ki je v preteklosti izhajala pod imeni PIA, Poslovna Asistenca in Tajnica, popolnoma prenovili. Ohranili smo dobre vsebine iz nekdanje Poslovne Asistence in njene predhodnice Tajnice ter dodali nove. Nastala je ADMA, revija s sodobno in svežo podobo ter vsebino, ki je pisana na kožo sodobnim poslovnim asistentom, sekretarjem, vodjem pisarn in tajnicam ter vsem drugim, ki delujete na področjih administracije in managementa.

Vendar pa ADMA ni zgolj revija. Skupaj z dogodki, ki jih za vas pripravljamo, postaja ADMA središče izobraževanja, nadgradnje znanj in informiranja, ki ga nujno potrebuje vsakdo, ki deluje na področju administracije in managementa.

Z letno naročnino na paket ADMA boste prihranili kar 300 € za izobraževanja, redno prebirali strokovno revijo in imeli neomejen dostop do spletnega portala ADMA. Poleg tega boste deležni ugodnosti, ki jih za ADMA naročnike nudijo naši partnerji in se na vseh dogodkih Planeta GV izobraževali najugodneje.

 


Z letno naročnino ADMA 2016 boste prejeli:

6 tiskanih številk osvežene strokovne revije ADMA
neomejen dostop do spletnega portala ADMA s svežimi informacijami in nasveti
bon v višini 300 € za hkratno udeležbo na 24. kongresu za poslovne asistente, sekretarje, vodje pisarn in tajnice ADMA 2016 in 22. jesenskem posvetu za poslovne asistente, sekretarje, vodje pisarn in tajnice ADMA 2016 (cena za oba kongresa znaša 750 € + DDV, za ADMA naročnike le 450 € + DDV)***
bon v višini 140 € za 3-dnevni 24. kongres ADMA 2016 (bon se uveljavlja na redno ceno kongresa 430 € + DDV)***
bon v višini 70 € za 2- dnevni 22. jesenski posvet ADMA 2016 (bon se uveljavlja na redno ceno 320 € + DDV)***
5 % popust na vse dogodke Planeta GV****
5 % popust na vso ponudbo v knjigarni Planeta GV****
brezplačne seminarje in delavnice za ADMA naročnike
popuste partnerjev za ADMA naročnike (Afrodita, Artdeco, Peko, Delikomat, Avtenta, Optiprint, …)

***opomba: Ponudba velja do izteka zgodnje prijave, v primeru 24. kongresa ADMA, do 29. februarja 2016.
****opomba: Velja samo na redno ceno in se izključuje z ostalimi morebitnimi popusti.


Cenik:

Za pravne osebe letna naročnina na paket ADMA znaša 79,90 € (+DDV). Naročnina za pravne osebe se zaračunava enkrat letno oziroma drugače po predhodnem dogovoru z naročnikom.
Za fizične osebe letna naročnina na paket ADMA znaša 67,90 € z vključenim DDV. Naročnina za fizične osebe se zaračunava enkrat letno oziroma drugače po predhodnem dogovoru z naročnikom.

Naročnina velja do konca tekočega koledarskega leta, naročilo pa se samodejno obnavlja do pisnega preklica. Naročnino je možno prekiniti kadarkoli, vendar preneha veljati s koncem koledarskega leta. Naročnik dovoljuje obdelavo in hrambo podatkov iz naročilnice za poslovne namene podjetja Planet GV, d.o.o


ŽELIM SE NAROČITI NA LETNI PAKET ADMA

Poti do naročnine:

Pri vašem delu vam želimo veliko uspeha in zadovoljstva!

Uredništvo revije ADMA