Majski kongres ADMA 2018 - vabilo

o paketu ADMA

Vabimo vas, da se nam pridružite na prenovljeni poti v svet administracije in managementa!

Z letošnjim letom smo revijo, ki je v preteklosti izhajala pod imeni PIA, Poslovna Asistenca in Tajnica, popolnoma prenovili. Ohranili smo dobre vsebine iz nekdanje Poslovne Asistence in njene predhodnice Tajnice ter dodali nove. Nastala je ADMA, revija s sodobno in svežo podobo ter vsebino, ki je pisana na kožo sodobnim poslovnim asistentom, sekretarjem, vodjem pisarn in tajnicam ter vsem drugim, ki delujete na področjih administracije in managementa.

Vendar pa ADMA ni zgolj revija. Skupaj z dogodki, ki jih za vas pripravljamo, postaja ADMA središče izobraževanja, nadgradnje znanj in informiranja, ki ga nujno potrebuje vsakdo, ki deluje na področju administracije in managementa.

Z letno naročnino na paket ADMA boste prihranili kar 300 € za izobraževanja, redno prebirali strokovno revijo in imeli neomejen dostop do spletnega portala ADMA. Poleg tega boste deležni ugodnosti, ki jih za ADMA naročnike nudijo naši partnerji in se na vseh dogodkih Planeta GV izobraževali najugodneje.

Z letno naročnino ADMA 2016 boste prejeli:

6 tiskanih številk osvežene strokovne revije ADMA
neomejen dostop do spletnega portala ADMA s svežimi informacijami in nasveti
bon v višini 300 € za hkratno udeležbo na 24. kongresu za poslovne asistente, sekretarje, vodje pisarn in tajnice ADMA 2016 in 22. jesenskem posvetu za poslovne asistente, sekretarje, vodje pisarn in tajnice ADMA 2016 (cena za oba kongresa znaša 750 € + DDV, za ADMA naročnike le 450 € + DDV)
bon v višini 140 € za 3-dnevni 24. kongres ADMA 2016 (bon se uveljavlja na redno ceno kongresa 430 € + DDV)
bon v višini 70 € za 2- dnevni 22. jesenski posvet ADMA 2016 (bon se uveljavlja na redno ceno 320 € + DDV)
5 % popust na vse dogodke Planeta GV
5 % popust na vso ponudbo v knjigarni Planeta GV
brezplačne seminarje in delavnice za ADMA naročnike
popuste partnerjev za ADMA naročnike (Afrodita, Artdeco, Peko, Delikomat, Avtenta, Optiprint, …)

Cenik:

Za pravne osebe letna naročnina na paket ADMA znaša 79,90 € (+DDV). Naročnina za pravne osebe se zaračunava enkrat letno oziroma drugače po predhodnem dogovoru z naročnikom.


Za fizične osebe letna naročnina na paket ADMA znaša 67,90 € z vključenim DDV. Naročnina za fizične osebe se zaračunava enkrat letno oziroma drugače po predhodnem dogovoru z naročnikom.

PIŠITE NAM na revija@adma.si IN SE NAROČITE NA REVIJO ADMA ali nas pokličite za več informacij na brezplačno številko 080 33 44

Veliko uspeha in zadovoljstva pri delu vam želi ekipa ADMA!