Majski kongres ADMA 2018 - vabilo

KADROVSKE ZADEVE Objavljeno: 26.07.2017

Aleksandra Maslarič Kolumna Poslovne asistentke/tajnice leta 2017: Led je prebit...

Kolumna Poslovne asistentke/tajnice leta 2017: Led je prebit...

Drage bralke, dragi bralci moje nove »naloge« – pisanje kolumne …

… moram priznati, da mi bo kar težko … pa začnimo ... Lanski zmagovalki, Jasmini Alić, se zahvaljujem za vse napotke, mišljenja, ki jih je skozi leto delila z nami in jo pospremim na čudovito, najlepšo pot življenja, materinstvo. Ob tem ti želim veliko veselja, odkrivanja novega sveta, malega življenja …, dobila boš oz. si, najlepše ime na svetu – MAMA, uživaj ga!


Za uvod lahko napišem nekaj o mojih občutkih ob prejetju prestižne nagrade, ki jo podeljuje ADMA!
Adrenalin je rastel že od samega začetka, stopnjeval se je, ko sem dobila klic, da sem izbrana med prvih šest, potem med prve tri … in vrhunec je bil na Kongresu Adma ... In zmagovalka je … Slišim svoje ime, uau, pred vsemi vami, 450 in več, sem stala jaz … Noge so se mi tresle, v glavi sem si govorila, ne zapleti se v svoje široke hlače (kaj, ravno to sem morala obleči?! – da še padem kje …. Kaj pa frizura ... Pihal je veter, mokri lasje ... in ja, že sem stala na odru in občutek je bil, kot da imam krila, da bom poletela, vse brezveznarije so se mi zdele smešne, vesela, zadovoljna, polna upanja in želja, a hkrati s pozitivnim strahom pred izzivom, ki me čaka. Finalistkam so rekli, naj pripravimo kratek govor, v primeru zmage. O mojem govoru sem vedela samo to, da bom imela glasbo na koncu, vse drugo, sem si rekla, bo prišlo iz srca in iz ljudi, ki so ob meni doma, v službi, prijatelji, znanci in seveda vsi vi, ki ste bili v dvorani.
Še enkrat: Hvala lepa iz srca za iskrene čestitke!


Ko sem razmišljala, kako naj se lotim pisanja kolumne, mi je šinilo nekaj v glavo … Želela bi si, da bi to kolumno soustvarjali skupaj. Kajti ni pomembno samo, kaj vse napišem jaz, meni ste pomembni VI – ljudje, ki s svojimi energijami živite življenje in to je tisto, kar mi daje navdih, ŽIVLJENJE, ja, rada ga imam.
Zato bi si močno želela, da bi ta kolumna bila in dihala skupaj z vami; da bi bilo nekaj drugače in bi želele in komaj čakale, da izide revija ADMA, da preberemo, kaj ste mi zaupale, delile z mano. Zato so vse ideje, ki bi jih želeli, da o njih spregovorim z mojega stališča ali izkušenj, več kot dobrodošle in verjamem, da bomo skupaj še boljše.
Ja, nekaj je drugače, kajti jaz sem drugačna, tako kot vsaka od vas, edinstvena, neponovljiva, občutljiva, žalostna, jezna, smešna od časa do časa, a vendar samo svoja in to se mi zdi zelo pomembno, da si zvesta sama sebi in verjameš vase, v svoje delo, odločitve, ki niso vedno lahke (spomnite se moje enosmerne avtobusne vozovnice za Novo mesto – ne, ni bilo lahko). Vendar je bila v danem trenutku to najboljša odločitev, in ponosna sem, da sem se tako odločila. Kljub velikemu številu padcev, spotikanj, nagajanj, sem se vedno nekako pobrala, včasih so se rane celile dolgo … Nikoli nisem obupala nad pozitivnostjo, ki jo imam in dobro voljo, ki jo zelo rada širim in se počutim dobro, ko se ljudje okoli mene počutijo dobro. Ostanimo v stiku!


 Ko sem razmišljala, kako naj se lotim pisanja kolumne, mi je šinilo nekaj v glavo … Želela bi si, da bi to kolumno soustvarjali skupaj. Kajti ni pomembno samo, kaj vse napišem jaz, meni ste pomembni VI – ljudje, ki s svojimi energijami živite življenje in to je tisto, kar mi daje navdih, ŽIVLJENJE, ja, rada ga imam.

OCENI ČLANEK

5.0 Št. glasov: 3

POVEJ SVOJE MNENJE

Bodite prvi in dodajte svoje mnenje